Aanmelden SON

Delen

SON staat voor Sociëteit & Ontspannen Netwerken. Met de nadruk op Sociëteit. Er zijn immers al veel ondernemersverenigingen in de regio, maar wij als bestuur vinden het belangrijk dat er in de regio een ondernemersvereniging is waar gezelligheid en ontspanning belangrijker is als scoren. Wij geloven dat resultaat volgt wanneer je elkaar beter kent.

De SON is opgericht in 2009 en bestaat momenteel uit 30 leden. De filosofie van de SON is dat het prima netwerken is tijdens het gezellig samenzijn in een ontspannen sfeer. Zo organiseren wij tien keer per jaar een Sociëteit avond. De avonden vinden meestal plaats op de derde maandag van de maand van 20:00 tot 23:00 uur. Elke bijeenkomst staat er een andere activiteit centraal. Tevens is er ruimte voor ontspannen netwerken met een hapje en drankje. Er zijn enkele terugkerende activiteiten. Zo is er in januari een nieuwjaarsborrel. Net voor de zomermaanden is er in juni een dag vullende activiteit met afsluitende barbecue of diner waar ook de partners welkom zijn. In Juli en Augustus zijn er geen activiteiten. Het jaar wordt feestelijk afgesloten met in december een eindejaarsdiner van formaat en ook hier zijn de partners weer welkom.

Leden hebben tevens de mogelijkheid om een avond te adopteren waarbij het lid zijn of haar bedrijf kan presenteren. Kortom het is goed vertoeven bij de SON.

De SON wil groeien naar een ledenbestand van 50 en is daarom op zoek naar nieuwe ondernemers die graag deel uit willen maken van deze dynamische sociëteit.

Interesse? Stuur een berichtje naar info@son2009.nl of vul onderstaand aanmeldformulier in voor een vrijblijvende kennismaking bij een van onze activiteiten. Op deze manier kun je de sfeer binnen onze vereniging proeven en zelf te bepalen of je je thuis voelt bij Sociëteit Ontspannen Netwerken.

Aanmeldformulier

  Informatie:

  Voorzitter

  Adres :

  Parksesteeg 1 6611 KH, Overasselt

  Telefoon :

  06 53714190