Aanmelden SON

Delen

De SON staat voor Sociëteit & Ontspannen Netwerken. Met de nadruk op Sociëteit. Er zijn immers al veel ondernemersverenigingen in de regio, maar wij als bestuur vinden het belangrijk dat er in de regio een ondernemersvereniging is waar gezelligheid en ontspanning belangrijker is als scoren. Wij geloven dat resultaat volgt wanneer je elkaar beter kent.

De SON is opgericht in 2009 en bestaat momenteel uit 30 leden. De filosofie van de SON is dat het prima netwerken is tijdens het gezellig samenzijn in een ontspannen sfeer. Zo organiseren wij tien keer per jaar een Sociëteit avond. De avonden vinden meestal plaats op de derde maandag van de maand van 20:00 tot 23:00 uur. Elke bijeenkomst staat er een andere activiteit centraal. Tevens is er ruimte voor ontspannen netwerken met een hapje en drankje. Er zijn enkele vaste terugkerende activiteiten. Zo is er in januari de nieuwjaarsborrel waar de partners ook welkom zijn. Net voor de zomermaanden is er in juni de autorally met afsluitende barbecue waar partners ook weer welkom zijn. Het jaar wordt feestelijk afgesloten met in december een eindejaarsdiner van formaat en ook hier zijn partners welkom.

Leden hebben tevens de mogelijkheid om een avond te adopteren waarbij het lid zijn bedrijf kan presenteren. Kortom het is goed vertoeven bij de SON.

De SON wil groeien naar een ledenbestand van 50 en is daarom op zoek naar nieuwe ondernemers die graag deel uit willen maken van deze dynamische sociëteit.

Interesse? Meld je dan aan via info@son2009.nl en kom vrijblijvend een keer kijken.

Aanmeldformulier

  Informatie:

  Voorzitter

  Adres :

  Parksesteeg 1 6611 KH, Overasselt

  Telefoon :

  06 53714190